Antoon van Leur

theorie

  • Wil je via internet de theorie leren, dat kan via iTheorie.
    iTheorie is een digitaal lesprogramma vol theorie en oefeningen voor het oefenen voor je theorie-examen bij het CBR. Dankzij de complete online theorieopleiding iTheorie is leren leerzaam én leuk! Het lespakket bestaat uit een online lesboek aangevuld met 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning, 60 instructiefilmpjes en maar liefst 50 theorie-examens die je kunt oefenen. Lekker thuis leren in je eigen tempo.
  • Wil je individuele theorielessen of in groepsverband, informeer bij de rij-instructeur naar de mogelijkheden.
  • Het theorieboek is bij onze rijschool verkrijgbaar.
  • Ook is het mogelijk gebruik te maken van Theoriegarant in Eindhoven en Venlo. Daar haal je in principe binnen 10 uur je theorie-examen.

Wij adviseren iedereen dringend zo snel mogelijk te beginnen met het volgen van de theorie.

Tijdens de praktijklessen heb je dan een goede theoretische achtergrond, zodat je meer effect haalt uit je rijlessen. Tijdens het lessen komt ook regelmatig de theoriekennis aan de orde en zo ontstaat er een goede wisselwerking.

Toelatingseisen theorie-examen B

Je moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Als je slaagt, blijft dat resultaat 1,5 jaar geldig. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid dat dit niet verloopt.
Het aanvragen van het theorie-examen kan via onze rijopleiding. Wij reserveren bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) een plaats voor je. Op de datum en tijd die je het beste schikt.
Je kunt het theorie-examen ook zelf reserveren bij het CBR via www.cbr.nl.

Examenplaats

Examens vinden plaats in Eindhoven.

itheorie.nl

itheorie.nl
Bekijk de website itheorie.nl


theorieboek